Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
Home › CV's en kandidaatsprofielen online

SOFTWARE VOOR HEADHUNTING


Kandidaten publiceren (CV-profielen)


Net zoals vacatures gepubliceerd kunnen worden, is het ook mogelijk kandidaatprofielen direct op uw website zetten. Bedrijven kunnen uw kandidatenaanbod vinden via zoekmachines of direct op uw eigen website. Naar aanleiding van een interessant profiel kan het bedrijf een directe inschrijving doen. Deze inschrijving kan worden aangevuld met een passende vacature. U wordt automatisch op de hoogte gesteld van de inschrijvingen en kunt deze direct verwerken via een overzichtscherm van EazyMatch.

  • Uw kandidaatprofielen publiceren op uw website (CV bank);
  • Publicaties zijn volledig in uw eigen huistijl;
  • Diverse zoekmogelijkheden in op profielgegevens;
  • Opdrachtgevers kunnen direct reageren op een kandidaat.

EazyMatch stelt u per e-mail makkelijk op de hoogte van nieuwe inschrijvingen (zowel voor cv als vacature). Op deze manier kunt u snel reageren en de responsetijden laag houden. 

CV's vindbaar maken


Een directe koppeling met uw website zorgt voor uitermate snelle plaatsing van profielen. U kunt direct in navolging op een intake van een kandidaat, zijn of haar CV direct publiceren op uw website. Dit is slechts een kwestie van één vinkje. Uw kandidaten komen meteen onder de aandacht komt van potentiële werkgevers, indien u ervoor zorgt dat de profielen vindbaar zijn!

  • Maak gebruik van een logische structuur;
  • Zorg dat werkgevers makkelijk kunnen reageren op een kandidaat-profiel (usability);
  • Laat profielen niet al te zeer op elkaar lijken;
  • Bedenk goed over zoektermen die uw opdrachtgevers zullen gebruiken;

Op technisch vlak zullen wij ervoor zorgen dat profielen in een structuur zijn opgenomen die zoekmachines aanhouden bij het indexeren van uw website. Ook kunt u er zeker van zijn dat we 'schone' programmatuur gebruiken (html-strict), netjes volgens de regels waarop zoekmachines uw website beoordelen. Naast technische aspecten kunt u zelf slim en creatief omgaan met de tekstuele inhoud (content). We kunnen u goed adviseren over de wijze waarop uw CV's (en vacatures) vindbaar gemaakt kunnen worden in zoekmachines (Google, Yahoo of AltaVista ). Neem gerust contact met ons op en vraag na wat wij voor u kunnen betekenen, of laat uw nummer achter en wij bellen u!

Tags EazyMatch ~ Zorg ervoor dat uw kandidaatprofielen niet enkel voor u vindbaar zijn!

 
 

Veel gebruikte zoektermen