Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
Home › Software voor werving en selectie

RECRUITMENT SYSTEEM


Totaaloplossing voor W&S, detachering, recruitment en uitzenden


CRM - centralisering van uw klantgegevens waardoor u beter in staat bent u klanten en clienten te bedienen met een passend aanbodEén centraal systeem voor al uw opdrachtgevers, kandidaten en vacatures. Dit is de solide basis voor iedere recruitment organisatie! EazyMatch biedt u als recruiter een compleet pakket (CRM) met meer dan deze basis alleen. EazyMatch ondersteunt de volgende recruitmentprocessen:

  • opbouwen van een database (kandidaat- en vacatureprofielen)
  • doorzoeken van uw gegevensbestand (cv search)
  • matchen van kandidaten en vacatures (matching)
  • aanbieden van vacatures en kandidaten
  • cv’s en vacatures op uw website
  • beheersen van sollicitatietrajecten en kandidaat-statussen

Kortom uw instroom, selectie en uitstroom regelen vanuit één omgeving met unieke functionaliteiten voor matching, searching, mailing, tasking, publishing etc.


Kostenbesparende automatisering


Last van de financiële crisis en wilt u bezuinigen op ict? Wij bieden een voordelig en compleet systeem voor werving & selectiebureaus, detacheringbureaus, uitzendbureaus en recruiters. Ondersteuning van al uw processen vanuit één systeem en al uw ict zaken onder één dak: dat werkt kostenbesparend! EazyMatch is al verkrijgbaar voor 600,- per jaar!

 
Voordelige software
Ons motto: 'ict hoeft niet duur te zijn!' EazyMatch biedt gegarandeerd de scherpste tarieven. Mocht u een concurrent vinden die soortgelijke functionaliteit goedkoper aanbiedt? dan passen wij onze prijzen aan!
 

Complete software
Doordat EazyMatch een totaaloplossing biedt wordt uw organisatie voorzien van een professionele en efficiënte bedrijfsvoering. Efficiënt omgaan met uw bedrijfsproces levert u tijdwinst en dus kostenbesparing op. De professionalisering van uw bedrijfsactiviteiten schept het vertrouwen bij uw klanten. Alle bedrijfsprocessen op het gebied van recruitment maken onderdeel uit onze software. Ontdek dat EazyMatch, ook voor uw organisatie, 100% compleet is! 
 

Tags Matchingsoftware, recruitmentsoftware, werving en selectie software, detacheringssoftware

 
 

Veel gebruikte zoektermen