Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
Home › Matching

MATCHING SOFTWARE


Laat uw systeem het werk doen! EasyMatch!


Selecteren in EazyMatch gebeurt via vrij op te geven criteria. De criteria is afhankelijk van uw branche, specialisme, vakgebied en werkwijze. Bij invoer van kandidaat-profielen kunt u een aantal selectiecriteria opslaan. Deze criteria zijn dezelfde als bij de vacatures. Door deze in de module 'match' aan elkaar te koppelen, kunt u een geschikte vacature zoeken voor uw kandidaat of andersom.

De kracht zit hem met name in de kwaliteit van de matchcriteria. Alle criteria zijn vrij in te geven in de beheerfunctie van EazyMatch. Op deze manier komen lijsten tot stand van met betrekking tot uw eigen branche, functieaanbod, bemiddelde vakgebieden, verwante kennisgebieden etc. Zo voorkomt u dat een match faalt omdat voor één functie wel tien verschillende functienamen te bedenken zijn.

Voorbeeld: een verkoopmedewerker is ook wel een sales consultant, sales manager, commercieel medewerker, account manager, medewerker verkoop, verkoper. etc. Zonde wanneer een geweldige verkoper in uw systeem blijft zitten omdat er een vacature voor ‘sales manager’ uit staat. In EazyMatch maakt u selectielijsten die u vervolgens door de hele applicatie gebruikt.

De matchcriteria van een kandidaat worden separaat van het CV ingevoerd. Het is van belang dat een kandidaat wordt gematched op een functie die hij of zij wil én kan vervullen. Werkervaringen die een kandidaat is ontgroeid of niet meer wil, horen niet in het match thuis, maar staan wel vaak op het CV.

Het is van belang dat u vanuit een match snel en eenvoudig een sollicitatietraject kunt starten. Vanuit EazyMatch kunt u vanuit het matchresultaat direct een bemiddeling opstarten van reservering tot aanbieding en van sollicitatie tot plaatsing.

Tags Eenvoudig matchen van cv's en vacatures... Easy Match!

 
 

Veel gebruikte zoektermen