Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
Home › CV database

CV SYSTEEM


CV Search


EazyMatch bevat een groot aantal zoekcriteria waarop u snel CV's kunt vinden. Met een webkoppeling is het mogelijk om kandidaten zelf het grootste deel van hun CV te laten invullen. Bij deze inschrijving kan een werkzoekende eveneens een CV-document uploaden. Het CV-bestand wordt hierbij in zijn geheel als document toegevoegd en tevens wordt de inhoud opgenomen (als zoekveld) in de database. Het is dus ook mogelijk om een vrije zoekactie op de inhoud van het CV-bestand te doen. EazyMatch zorgt uiteindelijk voor een match met juist die éne vacature.

CV Profiel


Het kan voorkomen dat uw kandidaat juist die éne opleiding heeft, waardoor hij of zij perfect is voor een bepaalde vacature. Met EazyMatch kunt u snel en eenvoudig matchen op verschillende criteria van een vacature. Of het nu gaat om werkervaring, opleiding, kennisgebieden, branche of functies. De juiste match is snel gevonden!

  • CV-verwerking via uw website;
  • Systeem CV's genereren (in uw eigen vaste opmaak);
  • Criteria voor een CV zijn gelijk aan die van vacatures;
  • Werkervaring & opleiding;
  • Profielgegevens als branche, vakgebied, functies, specialisme, talen, cursus, etc;
  • Direct publiceren op uw website.
     

Aanbieden van het curriculum vitae


Indien u op een vacature matched krijgt u een lijst met geschikte CV-profielen te zien. Op het moment dat u één van deze CV's aan een vacature koppelt is het mogelijk om deze heel snel en eenvoudig aan te bieden aan het bedrijf. Het aanbieden van CV's gebeurt in een goed uitgedacht format vanuit de correspondentiemodule, waarbij personalisering altijd mogelijk is. Gegevens van de betreffende contactpersoon evenals de aanhef, handtekening, mailsjabloon, bijlagen, etc. worden klaargezet om te verzenden. Kortom, in 'no-time' is een geschikte kandidaat op een professionele wijze aan een contactpersoon voorgesteld... afwachten maar!

Tags EazyMatch ~ een degelijke structuur en fundament voor uw CV database

 
 

Veel gebruikte zoektermen