Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeSoftware voor werving en selectieAutomatiseren van recruitmentprocessen › Selectie

Selectie

 

Selecties en zoekacties 


Het is er handig als al uw relaties in een degelijke structuur zijn opgeslagen. Maar wat als u die ene specifieke kandidaat zoekt, is deze dan wel snel opvraagbaar? En als u een zoekactie uitvoert, loopt u dan profielen mis? Kortom, de kandidaten in uw dossier moeten juist tevoorschijn komen in gewenste zoekresultaten en overzichten.

EazyMatch is een fundament voor uw gegevensbestand. Een digitaal dossier van al uw relaties voorzien van profielen. Uitermate belangrijk dat u de gewenste gegevens en profielen snel paraat hebt. EazyMatch bevat uitgebreide doch zeer gerichte zoekfuncties.

  • kandidaten en bedrijven zijn supersnel opvraagbaar (korte responsetijd);
  • heel EazyMatch is doorzoekbaar;
  • secties waarbinnen u zoekt kunt u zelf bepalen (kandidaten, bedrijven, contact, projecten, etc.);
  • combineren van verschillende secties is mogelijk (bv. profielgegevens combineren met locatiegebonden criteria);
  • zoek met vrije trefwoorden.

Doorzoek cv’s en dossiers


Bij iedere kandidaat kunt u bepaalde criteria opslaan (bijvoorbeeld: HBO, verkoper, 4 jaar ervaring). Deze gegevens zijn eenvoudig vast te leggen, evenals specialisme (e-marketing, e-business of internet marketing). Maar wat als het gaat om hele specifieke gegevens? Denk maar eens aan programma’s, methoden of technieken? Een WTB-er die kan ‘TIG-lassen’ of een HBO-er die ‘NIMA-C’ gediplomeerd is.

In EazyMatch kunt u deze search gewoon doen met een vrije zoekactie, zoals je eigenlijk van Google gewend bent typt u ‘NIMA’ in en klikt u op ‘zoek’…

Naast alle gedefinieerde velden zoals trefwoorden, notities, etc. doorzoekt EazyMatch de inhoud van het CV-document zelf. Een HBO-er die een NIMA examinering heeft vermeld op zijn of haar CV, verschijnt in het zoekresultaat.

Tags Krachtige search & select functie | Zoeken door uw hele database!

 
 

Veel gebruikte zoektermen