Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeSoftware voor werving en selectieAutomatiseren van recruitmentprocessen › Management

Management


Inzicht & overzicht


Uw onderneming is een kantoor vol gegevens. Voorheen veelal in archiefkasten maar tegenwoordig bijna allemaal digitaal in databases. Het verschil met vroeger, is dat de informatie nu wel op korte termijn beschikbaar kan zijn. Desondanks neemt het vergaren van informatie vaak veel tijd in beslag en rendeert alleen indien zij goed wordt georganiseerd, verwerkt en geanalyseerd. Vanuit EazyMatch kunt u eenvoudig inzichten verkrijgen die u als sturingsinformatie kunt gebruiken.

Maak gebruik van een recruitmentsysteem om bij te houden van wat er speelt. Met behulp van selecties en sorteringen kunt u overzichten creëren die het proces meetbaar en inzichtelijk maken.

Om uw organisatie efficiënt te laten functioneren is het nodig dat u en uw medewerkers snel, eenvoudig en gericht de beschikking hebben over de benodigde informatie. 

Management rapportages op maat


Als uw organisatie specifieke en periodieke rapportages behoeft kunt u eigen criteria vaststellen in uw cliënt/customer relationship management (CRM). Zo kunt u zelf bekijken hoeveel plaatsingen er zijn geweest, welke projecten er lopen, hoeveel uren er zijn goedgekeurd. Het is zelfs mogelijk om in te zien hoeveel omzet u genereert per kandidaat, project of bedrijf. U kunt zelfs nog iets verder kijken door per gebruiker bij te houden welke inschrijvingen, intakes, sollicitaties en plaatsingen hebben plaatsgevonden. Kortom managementinzichten verkrijgen over uw prospects en opdrachtgevers.

Tags Slagvaardig management door inzichten uit uw database.

 
 

Veel gebruikte zoektermen