Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeSoftware voor werving en selectieAutomatiseren van recruitmentprocessen › Uw Recruitmentsite

Uw Recruitmentsite

 

Publicaties en inschrijvingen via eigen website


De recruitmentsite is het gezicht van uw organisatie, uw visitekaartje. De eerste indruk is vaak cruciaal, net zoals úw eerste indruk van een sollicitant. Door de economische neergang beperken veel bedrijven de communicatie met potentiële medewerkers tot de website. Een recruitmentsite leent zich goed voor wervingsstrategie als deze goed en praktisch is ingericht.

Zorg ervoor dat uw site zowel functioneel, visueel als informatief uitzonderlijk goed in elkaar zit. Een beetje internetgebruiker verwacht vandaag de dag eenvoud en gemak als het gaat om webfunctionaliteiten. De opmaak en structuur van uw webportaal spelen hierbij een grote rol.

De combinatie van een goede vindbaarheid en presentatie vormen de spil van uw arbeidsmarktcommunicatie. Achterhaal de pullfactoren en het mediagedrag van uw doelgroep. Gebruik de pullfactoren van uw organisatie duidelijk in uw recruitmentsite.

Uw recruimtent-portaal levert bezoekers op die geïnteresseerd zoeken naar vacatures of kandidaten. Stimuleer bezoekers over te gaan tot actie of probeer deze te binden. Contactgegevens kan iedereen wel vinden, maar online sollicitatiemogelijkheden vereenvoudigen het gemak.
 

Tags Kandidaat inschrijvingen, vacatures aanmelden en intakes verwerken met EazyMatch

 
 

Veel gebruikte zoektermen