Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeSoftware voor werving en selectieAutomatiseren van recruitmentprocessen › Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling

 

Sollicitatietraject met een slimme workflow... 


Of u nou een opdrachtgever wilt blij maken met geschikte kandidaatprofielen of uw kandidaat op de hoogte wilt stellen van passend vacatureaanbod. Zeker als uw gegevensbestand flink is gegroeid dan is het gebruik van ict hierbij uitermate nuttig. EazyMatch bevat een slimme workflow waarmee sollicitatietrajecten inzichtelijk worden. Vanuit een duidelijk overzicht (sollicitatieagenda) is aan de hand van statussen duidelijk te zien wat er speelt. Daarbij is het mogelijk om statuswijzigingen direct te updaten (van reserveren, aanbieden, solliciteren tot plaatsen).

Correspondentie en contacthistorie


EazyMatch bevat een email cliënt die is afgestemd op het werving- en selectietraject. Na het vinden van een perfecte match kunt u direct overgaan tot het aanbieden van geschikte profielen. Contactgegevens, aanhef en handtekening zijn voorgeselecteerd en het mailsjabloon staat klaar om verstuurd te worden. Uiteraard kunt u de inhoud persoonlijk maken of voorzien van een bijlage…

Efficiënte is hiermee een feit, maar wat te denken van uw professionaliteit. U en uw collega’s maken gebruik van dezelfde opmaak, teksten en procedures. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om van elkaar in te zien wat er reeds gecommuniceerd is (aanbiedingen, afspraken en reacties). Dit resulteert in korte responsetijden, degelijke communicatie en u weet wat er speelt.

Tags Mail op maat | Workflow voor aanbod, sollicitaties en plaatsing

 
 

Veel gebruikte zoektermen