Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeEazyMatch: recruitment softwareTechnische onderbouwing › Systeemeisen

Systeemeisen


Systeemeisen EazyMatch Online


Stel uzelf de vraag: wat zijn mijn benodigdheden voor gebruik van detachering-,  of werving en selectie software? Moet ik dure servers, systemen of randapparatuur aanschaffen? Geen zorgen! Voor EazyMatch Online heeft u slechts een minimale systeem-configuratie nodig. De applicatie en database draaien namelijk op onze servers volgens het ASP-model (Application Service Provider). De interface wordt aangeboden via een beveiligde verbinding waarvan wij beschikken over een https-certificaat. Het enige dat voor ú van belang is, is een goede internet verbinding! Wij dragen zorg voor de rest, zoals onderhoud, beveiliging, backups, configuraties, updates, etc. De server is in ons beheer, zodat u hier geen omkijken naar heeft!

De beste prestaties in gebruikersgemak behaald u met een goede pc of laptop, net zoals dit geldt voor alle andere software die u via uw systeem benadert. Wij adviseren de volgende richtlijnen minimaal aan te houden: 

  • Minimale schermresolutie: 1024x768, aanbevolen: 1280x1024;
  • Internet explorer 7.0, Mozilla Firefox of Google Chrome;
  • Javascript ondersteuning;
  • Systeemgeheugen: minimaal 500 Mb;

Verder heeft EazyMatch koppelingen met Microsoft Office, zo kunt u CV's exporteren naar MsWord en overzichten exporteren naar MsExcel. Deze programma's zijn geen vereiste, maar wel erg handig! Ook is het zo dat een groot scherm het overzicht en de gebruiksvriendelijkheid vergroten, met een hogere resolutie (vanaf 1280px) is het mogelijk om extra zijpanelen te gebruiken als reminder- en snelzoek functie.

Tags EazyMatch ~ Geen dure ict-inrichting nodig, enkel een goede verbinding met internet!

 
 

Veel gebruikte zoektermen