Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeEazyMatch: recruitment softwareEazyMatch Toolbox › Kopieerfuncties voor gegevensinvoer

Kopieerfuncties voor gegevensinvoer


Kopiëren en plakken


Iedere vacature die u aanmaakt in EazyMatch kan worden gekopieerd. Doordat vacatures vaak op elkaar lijken en het invoeren van een vacature nogal bewerkelijk kan zijn, is er een functie opgenomen om vacatures te kopiëren. Hierdoor bespaart u veel tijd met het invoeren van functiegebieden, kennisgebieden, benodigde werkervaring en afspraken omtrent plaatsingen.

  • Direct kopiëren van vacatures bij een bedrijf;
  • Geen dubbele invoer meer van specifieke vacature-eigenschappen;
  • Standaard bedrijfsgegevens worden sowieso overgenomen;

Invoerwerk minimaliseren


Doordat bij het aanmaken van een vacature standaard alle bekende gegevens van een bedrijf worden overgenomen, bespaart u niet alleen tijd doordat u een vacature kan kopiëren maar ook door een nieuwe vacature op te slaan.

Opslaan van bedrijfgegevens


Invoerwerkzaamheden zijn tijdrovend, maar zijn soms noodzakelijk. Een goed voorbeeld hiervan is een bedrijf met diverse locaties, waaronder een hoofdkantoor, P&O en aparte financiële administratie. Het kan voorkomen dat dit bedrijf vier relevante adressen heeft, bezoekadres, postadres, factuuradres en locatieadres van de vacature. Een andere organisatie regelt weer alles vanuit één vestiging. In EazyMatch is het mogelijk om de adresgegevens te kopiëren. Zo kan het postadres bijvoorbeeld gekopieerd worden van het bezoekadres, dat weer als vacatureadres gebruik kan worden. Kortom, een simpele functie die het gebruikersgemak vergroot.

Tags EazyMatch ~ invoerbeperking door eenvoudige kopieerfunctionaliteit | gebruikersgemak voorop!

 
 

Veel gebruikte zoektermen