Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeEazyMatch: recruitment softwareEazyMatch Functionaliteiten › Zoeken door uw gehele systeem

Zoeken door uw gehele systeem


Transparante database


De database waarop EazyMatch werkt, is relationeel opgebouwd waarbij gebruik gemaakt is van indexeringen. Het pakket biedt u de mogelijkheid om op alle mogelijke manieren door uw gehele systeem te zoeken. Uw gegevensbestand wordt hierdoor toegankelijk, bruikbaar en inzichtelijk.

De mogelijkheden

Met EazyMatch is het mogelijk om door uw gehele database te zoeken. In EazyMatch heeft u de mogelijkheid om zeer specifiek te zoeken en vooral te vinden! De search engine van EazyMatch bestaat uit de volgende facetten:

  • Vrij zoeken: Geheel 'google-like', op allerlei criteria zoeken, uw resultaat wordt opgedeeld in bedrijven, kandidaten, vacatures en contacten;
  • Kandidaten: zoek naar profielgegevens, cv-gegevens, persoonsgegevens, procesgegevens (statussen) of locatiegebonden op regio of provincie;
  • Bedrijven: contactpersonen, locaties, statussen, branches of geheel vrij;
  • Vacatures: provincie, regio, opdrachtgever, vakgebied, opleiding etc.;
  • Projecten: plaatsingen, uitzendingen, datums, verantwoordelijke medewerker, ect.;
  • Uren: selecties op periode, opdrachtgever, status;
  • Contact & correspondentie: doorzoek al uw e-mails, telefoontjes, intakes en agenda-items.
     

Matching
 

Niets is belangrijker dan een inzichtelijk matchingproces om snel en effectief via uw vacatures de juiste kandidaat te vinden en andersom. De zoekmachine van EazyMatch geeft toegang tot een legio aan mogelijkheden om deze match te bewerkstelligen! Het systeem bevat uiteraard automatische matchfuncties maar vaak blijkt toch dat de persoonlijke aandacht aan een match niet ontbreken mag. Wij hebben onze search engine zeer uitgebreid ingericht, zodat u oneindig veel mogelijkheden heeft om zoekcriteria te combineren om de juiste gegevens bij elkaar te vinden!

Tags EasySearch ~ CRM zoeksysteem, Cv search, Vacature search | Eenvoudig zoeken op specifieke profielen

 
 

Veel gebruikte zoektermen