Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeEazyMatch: recruitment softwareEazyMatch Functionaliteiten › Uitgebreide overzichten

Uitgebreide overzichten


Overzicht van inschrijvingen en aanmeldingen


Indien er een kandidaat-inschrijving of vacature-aanmelding via de inschrijfmodule van uw website heeft plaatsgevonden, ontvangt u een notificatie per e-mail. Naar aanleiding hiervan kunt u het overzicht 'inschrijvingen' of 'aanmelden' bekijken en beoordelingen. Relevante inschrijvingen kunnen worden opgeslagen en verwerkt in de database, zodat u een nieuw bedrijf of kandidaat hebt toegevoegd aan uw eigen CRM. Door dit overzicht alsmede de notificatie kunt u snel reageren op inschrijvingen via uw site. Naast de verhoogde service die door de klant wordt ervaren, is het voor uzelf uitermate efficiënt dat de inschrijving is voorzien van profielgegevens en eventuele documentatie (dit scheelt invoerwerk).

Overzicht CV's en kandidaten
 

EazyMatch bevat overzicht van al uw kandidaten en hun kennis, vakgebieden, functieverleden en werkervaring. In een paar klikken heeft u een overzicht geselecteerd van alle kandidaten die 'beschikbaar' zijn, een 'HBO' diploma bezitten en werkervaring als 'verkoper' hebben. Zodra u een gewenst overzicht heeft, kunt u op basis van getoonde gegevens verdere selecties of sorteringen doen met behulp van specifieke criteria. Indien gewenst, kunt u het overzicht exporteren naar MsExcel voor verdere bewerkingen.

Overzicht vacatures en bedrijven


Overzicht van al uw vacatures en bedrijven. U kunt direct vanuit het hoofdscherm al uw vacatures opvragen. Doordat u met het databasebeheer uw eigen statussen kunt toekennen is het overzicht uiteindelijk geheel te filteren op de manier waarop u wil. Denk bijvoorbeeld aan een selectielijst van al uw 'openstaande' vacatures, met een 'hoge' prioriteit en 'grote' kans op vervulling. Dit overzicht kunt u vervolgens sorteren op nummering, datum of alfabetisch. Naast de normale weergave van uw vacatures kan EazyMatch uw vacatures en bedrijven weergeven met behulp van Google Maps. Fijn om een geografische visualisatie te hebben van uw aanbod, of enkel om een route naar de klant te plannen!

Overzicht contactpersonen


Het is heel belangrijk om een goed contact te onderhouden met uw klant. Het is goed mogelijk dat u zaken doet met bedrijven waar u verschillende contactpersonen heeft. Per bedrijf zijn deze eenvoudig te beheren. Het is echter ook mogelijk om contactpersonen op te vragen via een specifiek overzicht. Met behulp van selectie- en sorteermogelijkheden heeft u in een paar klikken alle gewenste contactpersonen met email en telefoonnummer voor handen. 

Overzicht projecten/uitzendingen
 

Met één klik op de knop heeft u een compleet overzicht van alle lopende projecten of uitzendingen en de daarbij horende urenregistraties. Ook heeft EazyMatch een functionaliteit waarmee u in één overzicht alle uitzendkrachten kunt opvragen met het (fase)stadium waarin zij zich bevinden. Deze fasecontrole is zeker handig indien u te maken heeft met fasecontracten! Wanneer dit niet het geval is, kunt u termijnen ingegeven vanuit uw eigen mantelovereenkomst bijvoorbeeld. Op deze wijze is het eenvoudig om afspraken met een gebonden termijn niet uit het oog te verliezen.

Overzicht uren & financiële informatie


Het urenoverzicht is zeer nuttig voor het online uitwisseling van werkbriefjes. De statussen die bij de uren te zien zijn, geven aan welke digitale werkbriefjes nog moeten worden ingevuld of goedgekeurd. U weet dus exact of juist de kandidaat of de opdrachtgever in actie moet komen om de uren uiteindelijk te voorzien van een goedkeuring.

Met EazyMatch heeft u snel inzicht in de hoeveelheid uren die per uitzendkracht of kandidaat zijn gewerkt. Vanuit de projectadministratie wordt het overeengekomen tarief (* factor) afgezet tegen de gewerkte uren. Hierdoor verkrijgt u een helder financiële overzicht met cumulatieve omzetcijfers. EazyMatch berekent automatisch bij welke opdrachtgever (door welke kandidaat) de meeste winst wordt geboekt. Meten is weten!
 

Tags EazyMatch ~ Overzicht en inzicht van al uw relevante gegevens

 
 

Veel gebruikte zoektermen