Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeEazyMatch: recruitment softwareEazyMatch Functionaliteiten › Correspondentie en recruitment

Correspondentie en recruitment


Al uw belangrijke contactmomenten


EazyMatch biedt een scala aan mogelijkheden om uw correspondentie te voeren, vast te leggen en te beheren. En misschien nog belangrijker: uw e-mails, brieven, inschrijvingen en sollicitaties snel terug vinden! Korte responstijden dragen bij aan een professionalisering van uw organisatie. Zo kan het zeer waardevol zijn om direct een overzicht van gebeurtenissen voor handen te hebben op het moment dat een klant u belt.  

Corresponderen vanuit EazyMatch

Correspondentiemodule binnen EazyMatch
Haal bijzonder veel tijdwinst uit de correspondentie-tool van EazyMatch. Op bepaalde momenten in uw procesgang is het handig dat EazyMatch uw email klaarzet met alle benodigde contactgegevens, aanhef & handtekening, content sjabloon, bijlagen etc. U hoeft deze dus niet meer zelf bij elkaar te zoeken. Klik op verzenden en uw bericht is verzonden en wordt meteen opgenomen in de contactlijst van de betreffende contactpersoon of kandidaat.

 

Koppeling met uw e-mailprogramma


EazyMatch heeft een geïntegreerde koppeling met uw eigen e-mail programma. Wij zijn van mening dat een schoenmaker zich bij zijn leest moet houden. Waar andere pakketten uw gehele correspondentie overnemen, laten wij u vrij om te kiezen. Met behulp van EazyMatch is het mogelijk om uw e-mails te koppelen vanuit uw mailbox, ongeacht welk programma u gebruikt (bv. Microsoft Outlook, Mozilla Firebird, Outlook Express, Gmail of iedere andere webmail).

Het voordeel hiervan is dat u kan profiteren van de specifieke, vaak uitgebreide functionaliteiten van een e-mail programma en toch alle belangrijke contactmomenten direct kunt verwerken in uw systeem (één klik op de knop!). EazyMatch is een pakket waarmee u werft, selecteert, matcht en uw proces beheerst. Mailen kan natuurlijk ook vanuit EazyMatch, maar als u gewend bent met uw eigen e-mailpakket te werken, dan zorgen wij dat u contactmomenten automatisch kunt synchroniseren!

De enige voorwaarde is dat u gebruik maakt van IMAP. Inforvision biedt u uiteraard de mogelijkheid om uw e-mail te muteren naar IMAP. Op deze manier kunt u gewoon doorwerken met uw emailprogramma naar keuze. Vanuit dit programma worden alle e-mails van kandidaten en opdrachtgevers gekoppeld aan hun accounts in EazyMatch.
 

Mailingen doen


EazyMatch kan worden gebruikt om gepersonaliseerde mailings te doen via e-mail naar uw kandidaten. Inforvision kan ook een sms-koppeling verzorgen waarmee u al uw contacten per sms op de hoogte kan stellen van nieuwe vacatures of CV's. De integratie met uw website maakt het mogelijk dat kandidaten of contactpersonen zelf aangeven of ze een mailing willen ontvangen. Vanzelfsprekend worden alle mailingen ook bij de desbetreffende kandidaat, opdrachtgever of intermediair vastgelegd en kunt uw hierop weer selecteren.

Tags EazyMatch ~ Correspondentiemodule | emailsysteem | mailkoppeling | contacthistorie in één

 
 

Veel gebruikte zoektermen