Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeDemoRecruitment systeem in de praktijk › Wordt gevonden in Google met SEO

Wordt gevonden in Google met SEO


Search Engine Optimalisation (SEO)


Wie heeft er nog niet van gehoord? Search Engine Optimization, oftewel SEO. Het kan zijn dat uw vacatures al gepubliceerd zijn op uw website maar deze nog niet worden gevonden. Met EazyMatch is dit probleem te bestrijden. Door het pakket aan te sluiten op uw website worden vacatures automatisch in een zoekmachine vriendelijk formaat gepubliceerd en dus vindbaar in zoekmachines! Er zijn enorm veel facetten die bijdragen aan een betere vindbaarheid. Praktijkvoorbeelden die wij zonder meer toepassen zijn:

Schone programmatuur

Zoekmachines letten erg op de kwaliteit van uw website. Indien uw programmatuur is opgebouwd volgens genormaliseerde regeltjes (html-scrict), is de kans groter dat deze vindbaar is en een goede 'ranking' krijgt.

Gebruik van templates

Door uw content in een standaard structuur te gieten met verschillende definities is het voor zoekmachines eenvoudiger om te indexeren. Op deze wijze wordt een eenduidige structuur van elementen gecreëerd, ook voor beschrijvingen van pagina's en elementen.

Directe links

Op veel vacaturesites worden vacatures weergegevens in een 'pop-up scherm' of 'i-frame'. Het is dan vaak niet mogelijk om een directe link te creëren vanuit bijvoorbeeld een zoekmachine.

gebruik van SEF Url's  

Search Enige Friendly url's verbeteren uw vindbaarheid en zorgen voor een hogere navigeerwaarheidsgehalte op uw website. Wellicht heeft u wel eens vreemde url's boven in de adresbalk van uw browser gezien die er bijvoorbeeld als volgt uitzag: www.mijnwebsite.nl/?vacature_id=124&meer_info=1. Wij zorgen ervoor dat deze link www.mijnwebsite.nl/vacature/product-manager-in-utrecht wordt. U begrijpt het, de tweede link zal beter gevonden worden in Google en spreekt bezoekers veel meer aan!

Dynamische Sitemaps

Wij genereren een dynamische sitemap in xml. Deze sitemap is een soort samenvatting van uw navigatiestructuur en wordt automatisch aangevuld of gewijzigd. Zoekmachines als Google maken gebruik van sitemaps om pagina's op te nemen bij indexeringen. 

Advies in contentgebruik
Het is zeer belangrijk dat de teksten die u gebruikt op uw website aansluiten bij het aanbod van uw vacatures en nog belangrijker, aansluiten op de zoektermen van kandidaten en opdrachtgevers. In EazyMatch kunt u standaard bij iedere vacature unieke teksten opslaan zodat u met opvallende  teksten makkelijker ertussenuit springt. Uiteraard kunnen wij u adviseren in wervende tekstopbouw van vacatures.

Linkbuilding
Door middel van het Content Management Systeem, waarmee uw website wordt uitgerust, bent u in staat interne links opbouwen. Deze interne links worden gevolgd door zoekmachine robots en 'triggeren' uw bezoeker om verder te klikken. Naast deze interne linkbuilding kunnen wij u adviseren over website waarbij u zich kunt aanmelden om meer externe links te creëren.

Meer weten? Neem gerust contact op en laat u overtuigen door onze creativiteit, we helpen u graag op weg!

 

 

Tags EazyMatch ~ SEO recruitment, Zoekmachine optimalisatie vacatures, Vindbaarheid in Google

 
 

Veel gebruikte zoektermen