Online software detachering, werving en selectie, uitzendbureau
 
HomeDemoRecruitment systeem in de praktijk › Uw eigen recruitmentportal

Uw eigen recruitmentportal


Portal voor kandidaten en bedrijven


Wanneer uw website is gekoppeld met EazyMatch software, wordt deze al snel een portal voor uw bedrijven en kandidaten. Zowel nieuwe als bestaande relaties kunnen gebruikmaken van verschillende functionaliteiten. Voor sommige van deze functies dienen ze in te loggen met de door u verstrekte gegevens.

  • Online solliciteren of inschrijven;
  • Online CV bijwerken;
  • Via uw website aanvragen indienen;
  • Vacatures uploaden via uw website;
  • Uren registreren online;
  • Uren goedkeuren online.

Websites waarin deze facetten zijn ondergebracht zijn die van bijvoorbeeld Mycall Jobcenters en Adigo Studentendetachering.

Visitekaartje met CMS


Het oog wil ook wat! Naast de functionaliteiten vanuit EazyMatch is het belangrijk dat uw website professioneel oogt en een heldere structuur bevat! Wij zijn geen grafisch design bureau, maar kunnen tegen uitzonderlijk lage prijzen uw webontwerp maken dat aan ruim aan deze voorwaarden voldoen. We zorgen er ook voor dat u in eigen beheer wijzigingen in de content kunt doorvoeren via een beheersysteem (CMS). Dus geen extra kosten wanneer u een tekstje wil wijzigen of een afbeelding op uw site wilt plaatsen. Praktijkvoorbeelden van websites wij hebben gedesigned zijn: AutomotivePro of De-trans detachering.

Tags EazyMatch ~ Voorbeelden van werving en selectie websites met diverse functies en opmaak...

 
 

Veel gebruikte zoektermen